Om DGIT.

Är du nyfiken på vilka vi är?

Numera en koncern!

Koncernen bildades under 2023 genom att bolagen Dokumentgruppen IT och Acecom gick samman och där Acecom och Acecom Development blev dotterbolag.

Vårt engagemang och vårt fokus på att leverera högkvalitativa tjänster har särskilt oss från våra konkurrenter. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att ditt företag står väl rustad inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle och en smartare värld.

Den digitala utvecklingen har gått i rask takt dom senaste åren och vi lång erfarenhet av behovsanpassade lösningar för just ert kontor. Vi ser över er utskriftsmiljö med print som tjänst, automatiserar och effektiviserar ert dagliga arbete i olika processer.

Vi installerar och monterar mötesrum med den senaste tekniken för video och telefonkonferens. Till det adderar vi vanliga skärmar, interaktiva skärmar eller skärmar för offentliga miljöer som hanterar Digital Signage.

En molnbaserad plattform för publicering till digitala informationsskärmar som gör kontoret mer levande, perfekt för både intern och extern information.

Din Lokala parnter i Mälardalen.

Hur kan vi växa tillsammans?

Vi vill hjälpa våra kunder att ligga före konkurrenterna. Vi uppnår detta genom att konsekvent förbättra vårt erbjudande.

Vi ger våra kunder ärlighet, glädje, respekt, hög servicegrad och vi håller vad vi lovar. Får vi ert förtroende ska ni kunna lita på oss att det blir precis så som ni tänkt er. Låt oss vara din rådgivare och se på vilket sätt vi kan underlätta er vardag.

Våra lösningar är utformade för att hjälpa företag att optimera sin verksamhet och öka produktiviteten. Vårt Tech-team är experter och arbetar alltid nära kunderna för att utveckla skräddarsydda lösningar som möter deras unika behov.

Vi är Xerox partner.

Xerox är ledande inom Copy/Print och ett av världens största företag inom affärsprocesser och dokumenthantering. Idag är man verksam i över 160 länder.

Rulla till toppen