Service & Support

Hur kan vi hjälpa dig?

Se till att ha maskinmodell och serienummer tillhands för bästa support.

Felanmälan

Vi har fullt auktoriserade och lokala servicetekniker med flera års erfarenhet inom branschen. Vi ställer höga krav på oss själva och strävar alltid efter att leverera professionell hjälp som överträffar kundens förväntningar.

Fjärrstyrning - Klicka på länken nedan för att komma igång:

Vi kan även med Xerox breda serviceorganisation erbjuda er hög service och kvalité över hela landet.

Besök även Xerox online support som har öppet dygnet runt Xerox Online Support

Toner & Förbrukning

Vi levererar toner/bläck till samtliga märken på marknaden, kontakta oss så tar vi fram rätt produkt till rätt pris. Beställ i formuläret nedan eller ring till vårt supportnummer.

Papper

Vi har tillgång till ett brett sortiment och kan leverera papper till allt ifrån er lilla bordsskrivare hela vägen upp till storformatsskrivare. Även speciella papperstyper så som etiketter eller ark som är vattenbeständiga.

Tillbehör

Tveka inte på att höra av dig om du saknar något på kontoret. Vi levererar även övriga IT produkter som datorer PC & Mac, skärmar, tangentbord, möss och routrar.

Beställ Förbrukningsmaterial

Vi har för tillfället lite problem med våra formulär. Kontakta oss direkt via telefon 021-44 000 90 eller skriv till info@dgit.se

Rapportera din mätaravläsning

Vi har för tillfället lite problem med våra formulär. Kontakta oss direkt via telefon 021-44 000 90 eller skriv till info@dgit.se

Beställning

Förbrukningsmaterial, papper, häftklammer & toner.

Epost

Felanmälan, support eller beställning.

021 44 000 99

Telefon växel

021-44 000 90

Rulla till toppen