Våra tjänster.

Oj så spännande! Här nere hittar du alla våra erbjudanden.

Multifunktionsskrivare​

Våra multifunktionsskrivare ger dig avancerade funktioner tillsammans med mycket hög flexibilitet. Oavsett storlek på ditt kontor har vi en multifunktionsskrivare som passar ditt företag, det är bara du som sätter gränserna. Print som tjänst handlar om mycket mer än bara en skrivare, det berör hela kontoret.

Det ska vara enkelt att använda, förbrukningsartiklar kan skickas ut automatiskt, support vid dom tillfällen när ni står stilla. Vi hjälper dig att få översikt och kontroll över dokumentprocesser och kostnader.

Vi tar alltid med TCO (Total Cost of Ownership) i våra beräkningar, vi tittar med andra ord på hyra, driftkostnad men framförallt på den besparingen ni kan göra i förenklade arbetsflöden genom att optimera era flöden av både analoga och digitala dokument.

Begagnade Skrivare

Vi har alltid ett utbud av begagnade kontorsmaskiner hos oss. Allt ifrån enklare skrivare till multifunktionsskrivare och produktionsmaskiner.

Vi erbjuder dessa maskiner till mycket förmånliga priser men med samma garantier som för våra helt nya kontorsmaskiner. Vi ser över de begagnade kontorsmaskinerna, byter ut slitdelar vid behov och ser till att maskinerna klarar våra högt ställda kvalitetskrav innan leverans till dig.

Alltså en både kostnadseffektiv och miljöbesparande lösning. Våra begagnade skrivare, multifunktionsskrivare och produktionsmaskiner ger dig alltså fördelar som attraktiva priser och omgående leverans i kombination med bibehållen kvalitetsnivå. 

Produktion & Digitaltryck

DGIT tillsammans med Xerox har lång erfarenhet av att leverera utrustning för grafisk produktion av hög kvalitet. Vårt mål är att ni med oss som partner skall tjäna mer pengar på de jobb ni redan gör samt att ni med vår support skall kunna utveckla nya och befintliga kunder.
Vi har ett komplett utbud produktionsmaskiner för din tryckeriverksamhet.

  • Digitala tryckpressar med hög hastighet som kombinerar färg, svart-vitt och highlight-färg med mycket hög produktivitet.

  • Produktionsskrivare med hög kapacitet och volym med varierande digital tryckkapacitet för alla publiceringsmiljöer.

  • Trycksystem med kontinuerlig matning för publicerings- och transaktionstryck

  • Storformatsskrivare som ger dig flexibilitet för ingenjörsarbete, grafik och andra storformatsbehov.

Storformatsskrivare

Gör dina egna ritningar till bygget i A1 eller A0 format, håll koll på hela kedjan och framförallt har ni flexibiliteten att kunna göra dem in house precis vid det tillfället då ni ni behöver dem.

För er som vill jobba med marknadsmaterial i större format så är våra plottrar ett perfekt komplement, vi levererar hög kvalité i både färg & svartvitt.

Med verktyg som automatisk pappersjustering och noggrann förhandsgranskning så blir arbetsflödet snabbt och effektivt med en bibehållen kvalité.

Konferensrum & Digital Signage

Med vårt breda sortiment och vår expertis kan vi erbjuda konferensutrustning och kompletta lösningar oavsett storlek, video och telefonkonferens där ni som användare kommer uppleva hur enkelt det är att använda.

För er som vill digitalisera interna eller extern kommunikation, schemalägga flöden, styra innehåll på flera skärmar samtidigt var du vill och när du vill. Vi levererar kompletta lösningar och bygger vi upp din skärm med skärmlayouter, färger, tema enligt er grafiska profil och önskemål.

Frankeringsmaskin & Dokumentförstörare

Frankeringsmaskin
Att använda en frankeringsmaskin spar både tid och pengar idag, ni behöver inte ha olika typer av frimärken och kan frankera olika försändelser. Maskinen ser till att ni alltid att använder det billigaste enstaka portot baserat på brevets vikt som vägs in. Kontakt oss så ser vi tillsammans över era behov.

Dokumentförstörare
En dokumentförstörare är något som borde stå på alla kontor. Med dagens GDPR krav säkerställer ni som företag att era förbrukade dokument som innehåller känslig information inte hamnar i fel händer.

Fakturaskanning

Vi kan erbjuda en färdigpaketerad lösning för elektronisk fakturahantering. 

Vårt system kan automatiskt identifiera leverantörer, placera fakturor på rätt plats och kan till och med rätta dem. Det förenklar ert arbete och skapar möjlighet att lägga tid på kvalificerad ekonomistyrning.

Informationen i fakturorna tolkas och verifieras automatiskt och matchas mot inköpsorder eller skickas vidare till digitalt attest- eller affärssystem.

Follow Me Print

Follow me print ger er säkerhet kring era dokument, minskar era utskriftsvolymer och uppfyller dagens GDPR krav för hantering av personuppgifter. Marknadens smidigaste och mest lätt implementerade lösning för att effektivisera era utskriftsmiljöer för stora som små företag, skolor och organisationer inom offentlig förvaltning.

Dokument skrivs ut först när användaren har identifierat sig vid maskinen. Inga fler dokument kvarlämnade i utmatningsmagasinet och inga fler fulla papperskorgar. Som användare väljer du om du vill hämta alla dina dokument i kön eller bara ett urval.

Med hjälp av follow me print mäts den exakta besparingen och därmed miljöpåverkan. Antalet utskrifter sjunker i ett normalföretag med 15-25% men betydligt större sänkningar är inte ovanligt.

Sökning & Lagring

Vi visar hur företagets arbetsrutiner kan effektiviseras med digitala arbetsflöden. När vi söker något på internet är det självklart att vi med några enkla ord kan googla efter det vi söker och få träff på relevanta sidor. Varför ser det inte ut så när det gäller de dokument vi har lagrade på våra servrar.

Varför måste vi veta filnamn och helst mapp där vi sparat det? Med våra lösningar för sökning låter vi dig ”googla” på dina interna dokument och spar er därmed stora kostnader för tidskrävande sökning.

Kontakta oss så tar vi en kaffe & ser över på vilket sätt vi kan underlätta er vardag.

Vill du bli kontaktad av oss?

Rulla till toppen